Ќе се одбележува 20 годишнината од воспоставувањето на дипломатските односи помеѓу Македонија и Албанија

По повод 20 годишнината од воспоставувањето на дипломатските односи помеѓу Република Македонија и Република Албанија, амбасадата на Република Македонија во Тирана, ќе организираат прием.
Свеченоста ќе се одржи во четврток, 12 декември 2013 година од 19.30 до 21.30 часот во ресторанот “Ла Пергола”,  Хотел Тирана Интернационал пренесува весник Македониум. (Македониум)