ФОТО: ПАДНА ПРВИОТ СНЕГ ВО ГОЛО БРДО

Вака изгледа Голо Брдо под снежна покривка, од 25 ноември кога падна првиот снег, општините Стеблево, Требиште и Острени во областа Голо Брдо го добија вообичаениот изглед во зима. (Македониум)