(Македонски) ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ ВО АЛБАНИЈА: МАКЕДОНЦИТЕ ДОБИЈА ЕДЕН ГРАДОНАЧАЛНИК И ДЕВЕТ СОВЕТНИЦИ

Sorry, this entry is only available in Македонски.